Експрес-новини лютого 2020

 

2лютого.

Велика зала ХНУМ. Концерт-екзамен асистента-стажиста кафедри сольного співу та оперної підготовки Ярослава Федоренка (баритон), творчий керівник – Заслужений діяч мистецтв України, кандидат мистецтвознавства, професор Наталія Говорухіна.

Партія фортепіано – дипломант міжнародних конкурсів Марія Тальвінська.

У програмі прозвучали оперні арії: К. В. Глюка – арія Паріса з опери «Паріс та Єлена»), В. А. Моцерта – речитатив та арія Графа з опери «Свадьба Фігаро», Дж. Верді - арія Жермона з опери «Травіата», Е. В. Карнгольда – арія П´єро з опери «Мертве місто», К. Данькевича – монолог Богдана з опери «Богдан Хмельницький»; романси та пісні: Р. Шумана - «Hör ich das Liedchen klingen» з циклу «Любов поета», П. Чайковського – серенада «Дон-Жуана», «То было раннею весной», А. Кос-Анатольського - «Ой ти, дівчино, з горіха зерня», «Коли заснули сині гори».

У концерті взяли участь: Діана Болдирєва (сопрано) з речитативом та арією Донни Анни з опери «Дон-Жуан» В. А.  Моцарта та Анжела Согоян (сопрано) з романсом Валлі з опери «Валлі» А. Каталані. Партія фортепіано – дипломант міжнародних конкурсів Олена Левашова.

 


2лютого.

Велика зала ХНУМ. Концерт асистента-стажиста кафедри сольного співу та оперної підготовки Маргарити Лебідь (колоратурне сопрано), творчий керівник – кандидат мистецтвознавства, доцент Лариса Деркач.

Партія фортепіано – лауреат міжнародних конкурсів Максим Чуб.


21 лютого.

Велика зала ХНУМ. Концерт асистента-стажиста кафедри сольного співу та оперної підготовки Наталії Часовської (сопрано), творчий керівник – Заслужена артистка України, доцент Лідія Вєлічко.

У концерті взяла участь Ольга Гогайзель.

Партія фортепіано – Сергій Корепанов.

У програмі прозвучали твори вітчизняних і зарубіжних авторів.


 Сторінку підготували Марія Борисенко, Вікторія Махсма