Опитування здобувачів вищої освіти

Шановні колеги!  Дякуємо усім, хто долучився до онлайн-опитувань здобувачів і викладачів закладів вищої та фахової передвищої освіти з питань організації освітнього процесу та якості навчання в умовах воєнного стану, проведених Державною службою якості освіти України (далі – Служба) у першому та другому кварталах 2023 року, та повідомляємо, що інформаційно-аналітичні матеріали за результатами опитування оприлюднені на офіційному вебсайті за посиланнями:

Протягом 25 вересня – 04 жовтня 2023 року буде проведено третє квартальне онлайн-анкетування здобувачів освіти та викладачів закладів фахової передвищої та вищої освіти України зі згаданих питань.

Просимо вас сприяти проведенню згаданого дослідження та поширити посилання на анкети серед педагогічних, науково-педагогічних працівників, а також здобувачів освіти ваших закладів, у тому числі зарахованих на навчання у 2023 році (кількість респондентів не обмежується)

Місце проведення опитування – зручна персональна локація для кожного респондента (дистанційно). Опитування не передбачає загального зібрання респондентів в конкретному місці.

Результати анкетування будуть використані лише в узагальненому вигляді, а інформацію про  конкретних  респондентів буде знеособлено.

Анкети будуть доступні з 25 вересня до 04 жовтня 2023 року за посиланнями:

Просимо поінформувати про отримання цього листа, а також про рішення щодо участі вашого закладу в опитуванні. 

За додатковою інформацією просимо звертатись на електронну адресу zvo@sqe.gov.ua та до уповноваженої особи: СІРИК Оксана Михайлівна (067) 627 59 35.

Дякуємо за співпрацю! Мирного дня!

Лист про вивчення організації у закладах вищої та фахової передвищої освіти освітнього процесу в умовах воєнного стану (щоквартальне опитування)




АРХІВ