Архів подій. Травень 2016

20-27 травня. Дипломний тиждень на театральному факультеті

20 травня на театральному факультеті ХНУМ імені І.П. Котляревського розпочався дипломний тиждень. У цьому році Державну екзаменаційну комісію очолив Гордон Рейнхарт – професор театрального мистецтва Державного Університету Бойсе, США. Студенти V-х курсів кафедри майстерності актора драматичного театру і кіно та кафедри майстерності актора та режисури театру анімації вже представили на розсуд глядача та членів комісії декілька вистав:

21 травня (субота) – «ДЖОНАТАН ЛІВІНГСТОН», вистава-тренінг за мотивами оповідання «Чайка на ім’я Джонатан Лівінґcтон» Р. Баха. Постановка –  М.О. Бораковська. Художній керівник курсу - Л.В. Садовський.



22 травня (неділя) – «В РИТМІ БУГІ», мюзикл на 2 дії за мотивами кіноповісті Ю. Короткова. Режисер-постановник та художній керівник курсу Л.В. Садовський.



23 травня (понеділок) - «ВОВКИ ТА ВІВЦІ», комедія в 2-х діях (О.Островський). Режисер-постановник вистави – заслужений артист України Ю.С. Євсюков. Художній керівник курсу – Л.В. Садовський.



 -  «КАЗКИ ПРО КОХАННЯ», вистава театру анімації за мотивами казок Г. Андерсена. Режисер-постановник – О.М. Коваль. Художній керівник курсу – доцент С.Я. Фесенко.

24 травня (вівторок) – «РІЗДВЯНА ІСТОРІЯ» на II дії, за п’єсою «Назар Стодоля» (Т. Г. Шевченко). Художній керівник та режисер  - Л.В. Садовський.



25, 26 травня (середа, четвер) – «ЗЛОЧИН ТА КАРА», рефлексія попередження у ІІ-х частинах на ІІ дії за твором Ф. Достоєвського. Художній керівник та режисер –  Л.В. Садовський.





22 травня 2016 року в Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького відбулась презентація вищих навчальних закладів регіону "StudLife" до Дня Європи в Україні "Європейському місту - європейську освіту!", де приймав участь наш університет з лозунгом "Класичне мистецтво - це європейський вибір".
В урочистій церемонії приймали участь студенти першокурсники та хор студентів кафедри хорового диригування (художній курівник - професор С. Прокопов).