«Благодійний фонд «Мистецький альянс»

Триває благодійний проєкт щодо збору коштів на відновлення будівель, музичного інструментарію Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського. Ми будемо щиро вдячні будь-якій допомозі!

MYSTETSKYY ALLIANS Charitable Foundation / ENG


БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ ДЛЯ СПЛАТИ БЛАГОДІЙНОГО ВНЕСКУ:

      •  ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН / сплата у національній валюті

Поточний рахунок UA188201720313241003301008674
Отримувач платежу ХНУМ імені І.П.Котляревського
Найменування банку ДКСУ м.Київ
Ідентифікаційний код 02214350
Призначення платежу Благодійні внески 


БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МИСТЕЦЬКИЙ АЛЬЯНС» ДЛЯ СПЛАТИ БЛАГОДІЙНОГО ВНЕСКУ:

      •  ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН / сплата у національній валюті

Поточний рахунок UA763204780000026009924904274
Отримувач платежу Благодійна організація «Благодійний фонд «Мистецький альянс»
ЄДРПОУ44226299
Банк отримувача АБ «Укргазбанк»
МФО банку 320478
Призначення платежу Благодійні внески 

      • ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН / сплата в євро
      • for foreign citizens / payment in euros

 Receiving Bank (Банк отримувач) SWIFT: UGASUAUK  JSB Ukrgasbank Kiev Ukraine

1. Correspondent Bank (Банк-кореспондент) UniCredit Bank AG Minich, Germany Swift: HYVEDEMM Acc. 69109594
Name of Beneficiary (отримувач коштів) MYSTETSKYY ALLIANS Charitable Foundation
Account IBAN: (№ рахунку отримувача) Acc: UA763204780000026009924904274
Details of Payment (призначення платежу) charitable contributions

or

2. Correspondent Bank (Банк-кореспондент) Raiffeisen Bank International AG Austria Swift: RZBAATWW Acc. 155073407
Name of Beneficiary (отримувач коштів) MYSTETSKYY ALLIANS Charitable Foundation
Account IBAN: (№ рахунку отримувача) Acc: UA763204780000026009924904274
Details of Payment (призначення платежу) charitable contributions

      •  ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН / сплата в USD
      • for foreign citizens / payment in USD 

Receiving Bank (Банк - отримувач) SWIFT: UGASUAUK JSB Ukrgasbank Kyiv Ukraine
Correspondent Bank(Банк-кореспондент) 

J.P. Morgan Chase Bank, N.A. New York   CHASUS33   899579957
Deutsche Bank Trust Company Americas   New York BKTRUS33 04452135
Bank of New York Mellon New York IRVTUS3N 8901397660


Name of Beneficiary (отримувач коштів) ART ALLIANCE CHARITABLE FOUNDATION
account (№ рахунку отримувача) IBAN UA763204780000026009924904274
Details of Payment (призначення платежу) charitable contributions. 

      •  ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН / сплата в CHF
      • for foreign citizens / payment in CHF

Receiving Bank (Банк - отримувач) SWIFT: UGASUAUK JSB Ukrgasbank Kyiv Ukraine
Correspondent Bank (Банк-кореспондент) 

Commerzbank AG via Credit Suisse (Schweiz), Zurich SWIFT: CRESCHZZ80A    Frankfurt am Main   COBADEFF   400886433200
Banque de Commerce et de Placements S.A.   Geneva BPCPCHGG   106048850100


Name of Beneficiary (отримувач коштів) ART ALLIANCE CHARITABLE FOUNDATION
account (№ рахунку отримувача) IBAN UA763204780000026009924904274
Details of Payment (призначення платежу) Payment (prepayment) for …(contr. №… dd…).

      •  ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН / сплата в GBP
      • for foreign citizens / payment in GBP

Receiving Bank (Банк - отримувач) SWIFT: UGASUAUK JSB Ukrgasbank Kyiv Ukraine
Correspondent Bank (Банк-кореспондент) 

J.P. Morgan Chase Bank London   CHASGB2L   GB62CHAS60924241399022
N.A. London Branch London CHASGB2L   GB62CHAS60924241399022


Name of Beneficiary (отримувач коштів) ART ALLIANCE CHARITABLE FOUNDATION
account (№ рахунку отримувача) IBAN UA763204780000026009924904274
Details of Payment (призначення платежу) Payment (prepayment) for …(contr. №… dd…).


   

 

 

Війна
Наслідки
Мистецькі благодійні акції

 

Наприкінці зими в ювілейний 105-й рік існування нашого улюбленого Університету ми раптом вимушені були його покинути. Таке надзвичайне рішення було ухвалено адміністрацією вишу задля збереження Найціннішого – Життя здобувачів і співробітників! Але навіть в умовах жахливого бомбардування та постійних обстрілів Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського продовжує функціонувати, а також проводити різні мистецькі заходи міського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного значення.

Отже, ми зберігаємо нашу освітянську, творчу та наукову активність! Натомість, сьогодні нам бракує найголовнішого – Рідного Дому, будівлі Університету, яка значно пошкоджена внаслідок воєнних дій. Руйнувань зазнали лекційні аудиторії, технічне обладнання, концертні зали, музичні інструменти, у тому числі, раритетні.

Повернемо разом Красу та Гідність в наш Храм мистецтв!

 

 

Такими ми були

 

Такі ми зараз

 

 

 

Важкі часи породжують сильних духом людей: сьогодні наші співвітчизники в нескорених містах України та поза її межами  демонструють самовідданість та незламність волі, що надихає весь світ. Колосальна підтримка один одного серед болісних та жорстоких наслідків війни, допомога, що долає відстані та кордони  набувають вирішальних значень у сенсі життєстверджуючого прагнення до Перемоги. 

Завдяки самовідданій праці пана Jonathan Krehm, а також концертній організації Canzona Chamber Players в концертній залі міста Торонто 15 та 17 січня 2023 року відбулись благодійні концерти за проектом Anna Pidgorna Анни Підгорної та Anna Sagalova Анни Сагалової.

На концерті лунала музика Миколи Лисенка, Марка Кармінського, Володимира Птушкіна, Анни Підгорної, Мирослава Скорика у виконанні Анни Сагалової,  заслуженої артистки України, доцентки Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, яка евакуювалася з Харкова під час активних бойових дій.

В концерті також  взяла участь Rachel Krehm (сопрано), яка виконала  «Плач Ейлін» композиторки Анни Підгорної.

Вже вкотре Анна Сагалова реалізує благодійні проєкти на підтримку відновлення будівлі Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського та в Канаді звучить Українська музика, що відкриває слухачеві глибинні сенси нездоланної віри в Перемогу, якої так потребує сьогодні наша країна. 

Висловлюємо слова щирої подяки організаторам заходу CANZONA CHAMBER PLAYERS, а також особисто пану JONATHAN KREHM та пані АННІ ПІДГОРНІЙ

Підтримка нашого Університету, що постраждав внаслідок двох важких ракетних ударів – це не тільки внесок у відродження життя нашої Alma Mater, а й спротив знищення ворогом нашої нації та культури.  

17 тисяч канадських доларів, що виручені з концерту буде направлено до Благодійного фонду «Мистецький Альянс» задля відновлення ХНУМ імені І.П.Котляревського. 

Вітаємо Анну Сагалову з успішними, блискучими концертами та висловлюємо велику подяку за підтримку Університету в часи надзвичайно важких випробувань!


Нескореність, незламність, згуртованість перед обличчям біди – саме таку відповідь у вигляді вчинків та подолання випробувань отримує війна від всієї нашої університетської спільноти. З квітня 2022 року до сьогодні відбувається усунення пошкоджень, що зазнали будівлі Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського внаслідок ворожих атак.  Продовжує здійснюватися збір благодійної допомоги на рахунки  Благодійного фонду “Мистецький альянс” для відновлення  аудиторій, покрівлі будівель Університету, а також  музичних інструментів, що перебувають у вкрай важкому стані.

До фонду надходить благодійна допомога від всіх бажаючих, благодійників, організаторів концертів в Україні та Європі з метою підтримати Університет на шляху до його  відновлення. Представники творчої еліти нашої країни та усього світу  докладають максимум власних зусиль, щоб стати на захист життя провідного закладу вищої мистецької освіти України. 

5 грудня 2022 року за ініціативи містера MANEHISA TAKEYA в Берліні відбувся благодійний концерт КОЛІ БЛАХЕРА – відомого німецького скрипаля-віртуоза, багаторічного концертмейстера Берлінського філармонічного оркестру та Оркестру Люцернського фестивалю. У теплій атмосфері вечора домашнього музикування (Hauskonzert) прозвучали твори Й.С. Баха, а вдячні слухачі, меценати та організатори долучилися до збору коштів, направлених на підтримку нашого Університету в часи жорстоких воєнних потрясінь. 

Висловлюємо теплі слова подяки КОЛІ БЛАХЕРУ, організатору концерту – агентству з питань торгівлі, науки та культури «Filia GmbH» та особисто пану TAKEYA та пані TAKEYA за вагомий внесок у відновлення Університету.

 


Сьогодні, як ніколи, відчувати підтримку друзів та однодумців є запорукою збереження життєвих сил кожного з нас, плекання надії на щасливе майбутнє та незламної впевненості в нашій Перемозі. Харківський національний університет мистецтв імені І.П.Котляревського не залишився віч-на-віч зі своєю бідою і нас підтримує весь світ!

Благодійні концерти зарубіжних колег сприяють втіленню спільної мрії нашої університетської родини – щоскорішого подолання шляху до відновлення будівлі Університету!

18 серпня 2022 року в Suginami Kokaido Grand Salon (м. Токіо)  відбувся благодійний концерт, у якому взяли участь виконавці з Японії (м. Токіо): Naoko Fujita (скрипка), SHOKO FUJITA (фортепіано) та Німеччини (м. Дрезден) – Robert Umansky (фортепіано) – випускник Харківського національного університету мистецтв імені І.П.Котляревського. Програму концерту становили твори Л. ван Бетховена,  Ф.Мендельсона, С.Прокоф’єва, В.А.Моцарта та М.Равеля. 

Кошти, що  було зібрано під час концерту,  передано задля відновлення будівель нашого Університету. 

Щиро дякуємо шановним виконавцям, а також організаторам концерту – Родині FUJITA  та пану ISHIZUKA– за шляхетну справу благодійності, що допомагає Україні здолати ворожі сили темряви та кожної миті пам’ятати, що разом ми – нездоланні та непереможні!